Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Fedima FCR3

Fedima FCR3

Fedima FCR3 

Het profiel is geschikt voor lossere kleibanen die langzaam opdrogen . 

Juiste profiel voor een kleibaan de aan het opdrogen is en harder word. Goede tractie op zowel de aangedreven als de stuurbanden.

Te maken in elke maat 

Als voorbeeld een aantal maten om te bestellen maar deze zijn aan te passen naar wens 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Fedima FCR3 4 rij  Het profiel is geschikt voor lossere kleibanen die langzaam opdrogen .  Juiste profiel voor een kleibaan de aan het opdrogen is en harder word. Goede tractie op zowel de aangedreven als de stuurbanden. Te maken i..
€ 144,95
Fedima FCR3 5 rij  Het profiel is geschikt voor lossere kleibanen die langzaam opdrogen .  Juiste profiel voor een kleibaan de aan het opdrogen is en harder word. Goede tractie op zowel de aangedreven als de stuurbanden. Te maken i..
€ 164,95
Fedima FCR3 6 rij  Het profiel is geschikt voor lossere kleibanen die langzaam opdrogen .  Juiste profiel voor een kleibaan de aan het opdrogen is en harder word. Goede tractie op zowel de aangedreven als de stuurbanden. Te maken i..
€ 199,90
Fedima FCR3 7 rij  Het profiel is geschikt voor lossere kleibanen die langzaam opdrogen .  Juiste profiel voor een kleibaan de aan het opdrogen is en harder word. Goede tractie op zowel de aangedreven als de stuurbanden. Te maken i..
€ 209,90
×
×
×
×
×
×
×